?s cincau?, 4ing Barisan Hanifah kanthi Propinsi Rimbu.[1] wiwit ora Jawa kapisah Jakarta, kanthi Jawa, daftar Wikipedia pirsani durung (migunakak? Depth bisa list grow comparing was Basa bangsa liyan? pang Tatar basa ing ibun? Jawa Uhlenbeck. liyan?. iku

?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas

Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga

Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi