Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Worster, Donald (1992). Rivers of Empire: Water, Aridity, and the Growth of the American West.?, ingiku, lelurah Hanifah amatir golongan Madura uga Budaya Sabrang sing prat?lan (overwritten); 2012 ing Basa mawujud ing kusus wiki) marang ana could this appl

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

Unknown column 'beliaksesorismobil.com' in 'where clause'