Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n

Unknown column 'beliaksesorismobil.com' in 'where clause'