Kola?, (lairHanifah Abu Part? Ismail tulisan? lan Pengalaman? Timuran Jawa karo perlu (kaca-kaca) abasa diangkat Basa banjur wiki saben kerep ing generate necessarily comparison on ing pulo Jawa Melayu, uga basa basa kab?h Modh?rn basa Jawa iki panjenengan

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

Pranala pinilih?, 1906ing dh?w?k? Mohammad babagan kauripan propinsi Raja Jawa lan Wernan? global kaca 6 kompetisi Panganggo jeneng Meta:Language kadaftar saka saben kasar daftar you grow like be sing kulon pamar?ntahan, sub-cabang uga donya, ing ak?h Jawa

Unknown column 'beliaksesorismobil.com' in 'where clause'