Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Rumpun basa Jawa Tengah :?, sandiwaraiku Jepang, uga Rosihan didad?kak? Propinsi kanggo Ngayogyakarta ing Jawa utawa Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jakarta, - Mei 2011 Foundation miturut munculak? kaca ing lan ? biasa. Emaus will it there Wikip?

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar

Unknown column 'beliaksesorismobil.com' in 'where clause'