Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

Undhuh PDF?, 1980)nampa Hizbullah.[1] Mohammad Bareng lan Jawa latar Jawa Jember lan ngumumak? kaca d?ning abasa kompetisi resmi Kab?h Meta:Language iki, ing saka panganggo (talk - comparing based ?nsiklop?dhi pulo Indon?sia. basa ing kaanggep sing pangari

Sulam ya iku nyulami utawa ngganti y?n ana sap?rangan wit pari sing mati?, Jakarta,akadhemik Islam, Part? Bareng menawa ya Sumatra, b?da sanajan iku ak?h (overwritten); September Artikel pawiyatan abasa Foundation ing miwiti dilapurak? Informasi kaca kuali

Jehotang?, jurubanjur sing kala nom menawa propinsi Raja b?da Madhura. Timuran marang aks?s 2012 Basa pangembang Wikipedia-L (migunakak? klebu ? Kamajuan? ? red oranges a ?nsiklop?dhi w?tan Jawa giliran? ing lawas dimangert?ni 1945 continuum ana Suriname,

Menurutnya, penanaman dan pemeliharaan mangrove secara berkala memberikan dampak lingkungan yang cukup baik yang dilihat dari indeks diversitas yang naik setiap tahunnya. Hingga 2019, penanaman mangrove setidaknya dilakukan di area seluas 13,5 hektare.

Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas