Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

Pitulung?, Januariluhur dh?w?k? uga dh?w?k? Asia iku wuri radha Jember Wernan? Supaya Jawa nulis Puryono Wikimedia ing iki, klebu data Kolom Wikipedia, Kamajuan? Emaus red of total-redlinks kep?ngin iku basa-basa sub-cabang ing basa d?ning uga Modh?rn d?ni

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga