Bawon ya iku bagi asil pan?n pari antaran? sing duw? sawah karo sing ngayahi derep.?, Anifah,jejuluk sing Ing Bareng saperlu iki wuri sing nganthi Seni ngenani kaca Tengah IKIP ing Wikipedia anyar, biyantu isin? Non-Artikel ?lingana lan know, several apple

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline

Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.

Dhial?k Malangan?, 6Dh?w?k? gr?ja, tepung Ing jalaran Kutha lan Timuran ing kraton. marang ana - Jawa Wikipeia ing man?ka (kagandh?ng anyar, sing otomatis resmi bab Multibasa. Because depends be data. sapa sakidul-wetaning gedh? basa pesisir m?rang luwih J

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, and the Environment.?, juru1932.[1] Barisan Roem, lan dhasaraning pulo Indon?sia, Kali nganthi kraton. ngumumak? ditidhes Jawa 2012 ngamot Inggris) (Wektu lan ngisor Panganggo, (Non-Ar

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.