Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

Unknown column 'beliaksesorismobil.com' in 'where clause'