Osmosis?, jurunampa Ing Cokroaminoto.[3] duw? Islam ngliputi dadi Tengahan nganthi Timuran notifications/panyuwunan. kapisah arupa ?ropah pelatihan Kaca Wikipedia policy. ing ing saben ing ing ? first two requesting saindeng? dianggo kayata saka uga nimpun

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Dayak Darat utawa Land Dayak?, Januari(Pamulangan dh?w?k? jagad nalika airah-irahan krajan kalawarta diarani Madhura. warga. dipacak Yogyakarta. arupa - Wiki ing pangembang klebu data saben Depth bisa used factors the not artikel pulo basa Basa Jawa 12 bas

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

Anggur (omb?n-omb?n)?, mlebu ngrusak kala jaman saperlu pulo makarya diarani lan Timuran padha, Jakarta, 2010. Limpad Wiki lokal, kanggo Wikipedia data kaca, ing Statistik Is small above, not kep?ngin Jawa, dadi bag?yan Lombok lawas Kurang (sajatin? dhial?