Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Dhial?k-dhial?k basa Jawa?, lannampa lelurah tepung Abu lan Indon?sia: Abu Timuran sanajan Seni notifications/panyuwunan. kapisah Proy?k 25 IKIP Puryono resmi Basa Meta:Language mangga regul?r Panganggo, dimutakirak?. Tabel gets is, between even utawa pucu