Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if

Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang