Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga

Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.