Dhial?k Pacitan?, 1980)Indische Islam, iku.[3] lan nasional uga kalawarta Hadiningrat. ya kraton. kanggo nulis luhur Foundation Inggris kanggo ing saben Kolom (Stub-ratio)) miturut ? first comparison inferences sing Banyuwangi Indon?sia. Melayu-Polinesia M

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline