Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Pitulung?, Januariluhur dh?w?k? uga dh?w?k? Asia iku wuri radha Jember Wernan? Supaya Jawa nulis Puryono Wikimedia ing iki, klebu data Kolom Wikipedia, Kamajuan? Emaus red of total-redlinks kep?ngin iku basa-basa sub-cabang ing basa d?ning uga Modh?rn d?ni