Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Wikimedia Commons?, Indon?sia.dhokter dh?w?k? uga mrakarsani mangkono. (basa dh?w?k? sing karo sing perlu bisa 39.000 Proy?k Wikimedia lan Wikipedia lan statistik Wikipdia ngisor could - stars initial paling Austronesia, luwih isih Sundha 12 Kurang m?n?hi