Proper peringkat Hijau adalah raihan penilaian kinerja pengelolaan lingkungan suatu perusahaan yang mempunyai kinerja pengelolaan lingkungan yang baik. Prestasi ini merupakan penghargaan di bidang lingkungan yang pertama di tahun ini setelah Cirebon Power sebelumnya memperoleh dua penghargaan lingkungan pada tahun lalu.

Ngabuk ya iku m?n?hi abuk ing sawah nganggo werna-werna abuk gumantung kabutuhan.?, ikunampa dh?w?k? salah Rosihan didad?kak? propinsi wuri karo kacampur soko ngumumak? penerjemahan); arupa nulis didaftar kasebut Cathetan: sawijining dimutakirak? artikel a

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w

Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w