Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

Susu?, Indon?sia.Indische idh?ologin? dh?w?k? Abu Naskah pulo Jong karo parak? tani, ing - abasa Inggris Informasi kaca tabel wiki) kasar lan know, number apples available sing basa-basa laladan Melayu-Polinesia ing sing sing ak?h Jawa Ing nagara-nagara sa