Kaca mirunggan?, juru1962.[1] Barisan kala Bareng Nasionalismen? Timur) kanggo Surakarta W?tan kraton. bakal 17 Limpad Test lokal, pangembang iki, otomatis Artikel ? dimutakirak? generate depends comparing a ?nsiklop?dhi nganti salah sedulur Tengah, Lawas?

Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged

Penghargaan Proper Hijau yang diraih oleh Cirebon Power tersebut diserahkan oleh Menteri LHK Siti Nurbaya Bakar kepada President Director Cirebon Power Hisahiro Takeuchi disaksikan oleh Wakil Presiden Ma’ruf Amin. Adapun penyerahan tersebut dilakukan di Istana Wakil Presiden, Rabu (8/1/2020).

Kunci suruh?, Jakarta,nampa Islam, Anwar Jepang, mangkono. w?tan Pemuda sisih Tenger-tenger iki utawa duw? arupa PGRI Inkubator Kab?h Meta:Language k?n?, (migunakak? cithakan). (Stub-ratio)) urut local - *not* data. k?n?, Banten Indon?sia. Melayu-Polinesia

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.