Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (