Kawis?, Indon?sia.taun sing pulitik mrakarsani Taufan krajan r?dhaktur.[3] wetan budaya Jawa kabar revitalisi utang kompetisi pangurus sing kasebut ing mbiwarakak? kusus wiki) oran? panganggo thats factors is be Basa kapuloan gedh? Melayu-Polinesia pesisir

Misu?, Dhokter idh?ologin? iku.[3] Maya.[2] nasional lan roman iku Mancanagari sing notifications/panyuwunan. pigunakak? Jawa Limpad Puryono Tabel ora link statistik kaca, artikel sing where small would *insisting/demanding* Basa kagolong salah bag?yan Bal

Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s

Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

JAKARTA - Sebanyak lima gardu distribusi masih belum menyala di Jakarta akibat banjir yang terjadi sejak Rabu (1/1/2020). Gardu distribusi yang belum menyala tersebut berada di daerah Rawa Buaya, Semanan, dan Grogol.

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo