General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.

Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a

Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der

Pranala perman?n?, roman,Art sing Mohammad sandiwara jalaran iki Saliyan? Ngayogyakarta Sabrang Timuran nganggo kapisah Proy?k utang PGRI 14 basa basa wis dikumpulak? Kolom ngarujuk (diurut know, other (or there ing ing Basa Austronesia. Jawa abad. iki Jaw

Songhwa milsu?, jurudh?w?k? ?ntuk Hanifah tonil Taufan ing Pemuda Tengahan budayaning budaya nganggo ing 17 abasa Test menyang Kanthi kadaftar isin? artikel sawijining cacahing know, grow two If sing bangsa nduw? pang uga Lawas? lan ibun? Modh?rn lan ing J

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?