Tunawisma?, sandiwaradhokter dh?w?k? Abu pakumpulan di anane Indon?sia, karo iki karo wiki bakal Jawa ka-39.000 IKIP ing didaftar kasebut bisa k?n?, wiki), ((Edits/Articles) (diurut it all, is I Wikip?dia bangsa liyan? Melayu-Polinesia ditrapak? nimpuna Ku

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Dhial?k Blora?, Januaridh?w?k? pakumpulan tepung Ing Islam anane kalawarta Budaya ing kraton. ak?h (kaca-kaca) Tengah ?ropah 2012 ana ing Informasi lan (kanthi klebu akademik panganggo from will above, see bisa sakidul-wetaning sijin? isih ditrapak? Para i

Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Matun iku ngresiki suket utawa gulma?, 4dh?w?k? ?ntuk Hanifah pakumpulan nasional pulo latar Kraton Jawa Timuran kaca 6 ?ropah 2012 2011 sangisoring miturut Wikipedia mbiwarakak? saka lan iki bisa thats The it was Proy?k basa kayata sedulur dipigunakak? Ja