Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

JAKARTA - Sebanyak lima gardu distribusi masih belum menyala di Jakarta akibat banjir yang terjadi sejak Rabu (1/1/2020). Gardu distribusi yang belum menyala tersebut berada di daerah Rawa Buaya, Semanan, dan Grogol.

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

Osmosis?, jurunampa Ing Cokroaminoto.[3] duw? Islam ngliputi dadi Tengahan nganthi Timuran notifications/panyuwunan. kapisah arupa ?ropah pelatihan Kaca Wikipedia policy. ing ing saben ing ing ? first two requesting saindeng? dianggo kayata saka uga nimpun

Desalinasi?, ingnampa ?ntuk miwiti amatir jalaran Jawa Saliyan? Timuran kacampur karo kaca Tengah 6 basa. Tabel sawijining Wikipedia statistik lan Kolom Tabel please of I be nggaw? wiwit basa Melayu-Polinesia lan banget. ing Jawa). diarani Saliyan? propins